Ekspert za borbu protiv bora

Zdravlje kože u svakoj kapljici kreme

Snaga Beauty Derm:

 • - Ulje ricinusovog sjemena
  Ima 11 puta više aminokiselina i antioskidanasa nego u vitaminu C
 • - Ulje muskatne žalfije
  Ima 6 puta više suštinski važne bjelančevine za zdravlje kože - keratina nego u mesu
 • - Ulje šipurka
  Ima 2 puta više omega 3 kiselina nego u ribi

Klinički dokazano:

Prve promjene za 14 dana!

Jedinstvena mogućnost! Beauty Derm po akcijskoj cijeni

50% popusta
ostalo na stanju
39 EUR 78 EUR
naruči

KAKO Beauty Derm DJELUJE?

Klinički je dokazano da Beauty Derm zaustavlja proces starenja ćelija i reguliše njihov rad.

Beauty Derm ima širok spektar vitamina i minerala, među kojima i keratin, koji formiraju težak molekul koji je sposoban da prodre u najdublje slojeve kože kako bi maksimizirao revitalizujući efekat kreme Beauty Derm

Aminokiseline koje se nalaze u kremi Beauty Derm imaju snažna antioksidantna svojstva zbog čega krema djeluje aktivnije tokom 24 sata. Aminokiseline djeluju kao spužva koja hvata vlagu koja se gubi evaporacijom, osigurava dubinsku hidrataciju i umanjuje bore.

Bez hormonskih dodataka

Uključuje razne UV zaštitne komponente kao i biološki aktivne elemente za obnovu ćelija kože.

Pomaže u prevenciji ponovne pojave bora tako što obogaćuje kožu lica i vrata širokim spektrom vitamina, minerala i aminokiselina.

Aktivizira proizvodnju kolagena i elastina koji se poput gradivnog materijala ugrađuju u oslabljeni kostur kolagena kože i guraju bore iznutra. Redovna primjena kreme Beauty Derm obnavlja napregnutost i čini oblik lica jasnim i zategnutim.

Kako se primjenjuje

 • Korak 1

  Nježno očistite kožu od šminke i nečistoća tonikom za čišćenje lica.

 • Korak 2

  Nanesite kremu na čistu kožu kružnim masažnim pokretima izbjegavajući područje oko očiju.

 • Korak 3

  Koža vam se odmah zateže i dubinski hidrira. Krema ostaje aktivna 24 sata nakon upotrebe!

Koje su opasnosti bora?

Bore su vidljivi prevoji na koži koji nastaju zbog prekomjerne aktivnosti mišića lica, gubitka elastičnosti kože, čvrstoće i drugih razloga. Elastičnost omogućavaju vlakna kolagena u dermisu, a čvrstoću - molekuli hijaluronske kiseline smješteni između vlakana kolagena.

Bore blokiraju krvne sudove, smanjuju cirkulaciju krvi i limfe u koži. Ne dopuštaju da kisik uđe u kožu, pojavljuju se nove bore, a stare postaju dublje. Ako se ne djeluje, proces je nepovratan.

Metode za sprečavanje bora: losioni, maske, injekcije botoksa, hemijski pilinzi i plastična operacija. Posljednje tri metode smatraju se najopasnijima.

Kompleks ulja je glavna prednost kreme Beauty Derm

Beauty Derm je tekuće zlato za kožu. Nijedno sredstvo koje postoji na tržištu kozmetike ne sadrži tako visoku koncentraciju obnavljajućih ulja i masnih kiselina . Tajna kreme Beauty Derm leži u neutraliziranju slobodnih radikala, zaštiti kože od uticaja iz okoline, hranjenju kože i dovoljnoj hidrataciji. Uz sve to, Beauty Derm povećava proizvodnju kolagena što na kraju omogućava brzu preobrazbu kože i zaglađivanje bora

doctor

Ivan K.

Vodeći specijalista za njegu kože

Preporuka eksperata:

Glatka koža bez injekcija je pravi bum u industriji ljepote. Ovo se uspjelo dobiti zahvaljujući inovativnom proizvodu - kremi protiv starenja Beauty Derm. Patentirani kompleks dragocjenih ulja "Time Stop" zaglađuje čak i najdublje bore.

Efekat je poput injekcija botoksa, a pri tome postoji potpuno odsustvo neželjenih posljedica i nuspojava. Zadržava se mimika, popravlja se sinteza sopstvenog kolagena i elastina radi elastičnosti kože. U svom poslu dugo koristim Beauty Derm i moje klijentice su zadovoljne.

Prije

Poslije

 • 97 od 100 ispitanica prijavilo je vidljive rezultate nakon prve primjene
 • 93% malih i površinskih bora nestalo je nakon primjene kreme 10 dana

komentari

 • prije poslije

  Ovo je baš dobra krema. U potpunosti se nosi sa postavljenim zadatkom i odlikuje se navedenim svojstvima. Ranije sam koristila obične hidratantne kreme, ali sad mi to više nije dovoljno. Za zatezanje lica sam odabrala Beauty Derm i nisam se pokajala. Mimičke bore su postale manje primjetne već za mjesec dana, a dubinske bore oko usana i na čelu za dva mjeseca. Tako se i očekivalo. Fino miriše i ne lijepi se, ovu kremu stavljam čak i na vrat. Jedini minus je što ne može da se kupi u prodavnicama i apotekama. Može se reći da je to i plus jer je manja vjerovatnoća da kupite kopiju.

 • prije poslije

  Odlična alternativa procedurama iz salona. Tamo će da vam uzmu sve pare, a neće ni trepnuti, a ovdje platite jednom i koristite kad hoćete. Beauty Derm mi je uvijek pri ruci, ima i odličan sastav - siguran i koristan za kožu. To je moj must have već dvije godine. Preporučujem. Moja ocjena je 5 od 5.

 • prije poslije

  Ranije nikad nisam koristila kozmetiku za podmlađivanje. Beauty Derm mi je ostao od kćeri - zaboravila je kod mene kad je dolazila u goste. Počela sam je koristiti i odmah vidjela rezultat. Bore kao da su se istopile. Više se skoro i ne vide. Kćer mi je rekla da na ovom sajtu mogu kupiti još ove kreme.